Laat de Spa Vertical Race niet aan u voorbijgaan!

Heeft u een passie voor trail of gewoon zin om kennis te maken met deze sport die al duizenden anderen aan het lopen zette? Houdt u van sport, natuuruitdagingen en een aangename, familiale sfeer?

Heeft u zin om een buitengewone en unieke ervaring te beleven in het hart van de Parel van de Ardennen? Wil u alles geven en uw grenzen verleggen of doet u liever gewoon mee voor de fun?
Dan is de Spa Vertical Race het trailevenement bij uitstek in 2017 voor u!

Wanneer?

Donderdag 15/08/2019 (dan heeft bijna iedereen verlof)

Waar?

Parc de 7 Heures in Spa (België)

Prijs 100% gratis. Een “Six-Pack” Spa-water zal worden aangeboden aan de eerste 200 pre-geregistreerde.

Ontdek de ongelooflijke natuurlijke omgeving van onze regio, moedig een betere gezondheid aan door sportbeoefening en investeer tijd om een evenement te organiseren dat jong en oud bij elkaar brengt, hier is de missie die Spa Monopole zichzelf heeft gegeven door de Spa Vertical Race te organiseren.

Programma

11u00 : SECRETARIAAT OPENEN
Pre-registratie is GRATIS voor alle races. We bieden een pakket van 6 flessen Spa-water aan de eerste 200 geregistreerde. Vergeet niet om zo snel mogelijk te registreren!
Op de dag van de race ga je naar het secretariaat van de organisatie om je slabbetje en je geschenk te verwijderen
11u30 : SPA KIDS TRAIL 1,5 KM (6-9 jaar oud)

Miniparcours van 1,5 km (6-9 jaar oud) in het “Parc des 7 heures”. Mogelijkheid voor ouders om hun kind (eren) te begeleiden of om gemakkelijk aan de race deel te nemen. De mogelijkheid om deze beginnende hardlopers aan te moedigen.

12u00 : SPA KIDS TRAIL 3 KM (10-12 jaar)

Miniparcours van 3 KM (10-12 jaar) in het « Parc des 7 heures » (2 loops van 1,5 km). Gelegenheid voor ouders om naast hun kind (eren) te rennen. Volledig toegankelijke route voor toeschouwers.

12u30 : PODIUM SPA KIDS TRAILS

Alle kinderen zullen met een mooie herinnering vertrekken. De eerste 3 (jongens en meisjes) in elke categorie worden naar het podium geroepen

13u00: VERTICALE RACE SPA – KWALIFICATIES (13 KM TRAIL met 5 getimede ribben)

ONTDEK DE PRACHTIGE BOSGUIS EN LEEF DE PALENTANTEAANZICHT VAN DE HEUVEL VAN THERMES

Vertrekkende van het « Parc de 7 Heures », neemt een parcours van 13 KM met 500m D+ u mee in het volle bos in het hart van de waterstad.

5 getimede beklimmingen inclusief de beroemde opkomst van de Thermen laten klimmers toe zich te onderscheiden door een specifieke classificatie. De laatste finish bevindt zich op het niveau van de Thermes de Spa.

Om de voorbereiding van uw race te vergemakkelijken en om te anticiperen op de komst van de moeilijkheden van de grond, geeft deze kleine tabel de kenmerken van de 5 getimede kusten weer.

+ Zoom


15u00: VERTICAL RACE – FINAL SPA (Top 15 dames en heren)

Om deel te kunnen nemen aan deze geweldige finale, zal het nodig zijn om in de top 15 (top 15 heren of beste 15 dame) van de beste klimmers op de 5 kusten te verschijnen en de 13 km in minder dan 1u30 te zijn overgestoken..

In de finale starten de 15 kwalificatiewedstrijden individueel (volgorde: van 15 naar 1). De beste tijden voor mannen en vrouwen op deze unieke klim zijn de grote winnaars van de 2019 Vertical Race Spa.

Een gigantisch scherm en een live-uitzending worden georganiseerd in het « Parc de 7 Heures » voor het grootste plezier van de toeschouwers.

16u00: VERTICALE SPA-RACE – PODIUM

De eerste 3 (mannen en vrouwen) worden op het podium geroepen. Verschillende prijzen worden toegekend.

Goed om te weten…

1 – KABELBAAN

Tijdens de Spa Vertical Race is de toegang tot de kabelbaan volledig gratis (rit naar boven en beneden) om het publiek gemakkelijk tot bij de Thermen te brengen. U heeft dus geen enkel excuus om de sportievelingen niet te komen aanmoedigen aan de eindstreep …

2 – SANITAIRE

Van 13 u. tot 17 u. zijn de sanitaire voorzieningen (toiletten, urinoirs en douches) gratis toegankelijk. ‘The City Wash’ (thecitywash.com) biedt het comfort van een echte sportkleedkamer met warm water, verluchting en plaats om uw tas op te bergen. Niets wordt aan het toeval overgelaten, alles is voorzien voor optimaal comfort.

3 – TESTING KALENJI


Je kunt de Decathlon Kalenji-weg en trail-modellen vrijelijk en vrijuit testen voor, tijdens en / of na de race. Bezoek de Decathlon-stand in het “Parc des 7 heures”.

4 – NEW : SCHERM

Je kunt LIVE op een groot scherm de aankomst van de FINALS heren en dames volgen.

5 – PARKINGS

U kan gratis parkeren op de openbare weg (parkeerschijf leggen en de verkeersborden respecteren) aan de ingang van Spa: Boulevard des Anglais, SNCB Station en Avenue Reine Astrid.

6 – DE PARTIJ VERLENGEN!

De Vertical Race Spa is ook een open bar met alle Spa-producten en het beroemde Bestiale bier, maar ook een muzikaal entertainment gedurende het hele evenement. Het is nog steeds een concert om 16u van VINTAGE VIBE. En als klap op de vuurpijl: een vuurwerkshow wordt aangeboden door de City of Spa. De mogelijkheid om het feest uit te breiden met familie en vrienden …

Een organisatie van

In samenwerking met

Officiële leveranciers

Reageren is niet mogelijk